KRIVCI: Neodgovorni politikanti su krivi za stradanje Obrenovca i Šapca!

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević iz stranke Zajedno za Srbiju prvo je ugrozio bezbednost grada, a zatim građane ostavio na cedilu! Milošević je u petak veče smenjen sa mesta Komandanta Štaba za vanredne situacije u tom gradu, jer je odbrana grada bila potpuno neorganizovana

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević je podneo ostavku ali prekasno za Šabac...

Umesto da vodi računa o svom gradu i građanima, koji su danima u neposrednoj opasnosti od izlivanja Save, Milošević je podneo ostavku i time praktično građane ostavio na cedilu u jednom od najtežih trenutaka u istoriji Šapca.

Podsetimo, Milošević je u petak veče smenjen sa mesta Komandanta Štaba za vanredne situacije u tom gradu, jer je odbrana grada bila potpuno neorganizovana i nespremna za prihvat hiljada dobrovoljaca koji su iz Beograda i drugih gradova krenuli u spasavanje Šapca.

Nakon poziva premijera Aleksandra Vučića da se Šabac brani po svaku cenu, cela Srbija se ujedinila i pohrlila prema tom gradu, obezbeđujući i ljudstvo i sve materijalne resurse, a posao lokalnog štaba je bio bukvalno samo to da prihvati i organizuje rad više hiljada dobrovoljaca.

Međutim, zbog nesavesnog ponašanja, Vlada je raspustila gradski štab, reagujući hitno, kako bi se uveo red, organizovala odbrana grada i spasili ljudski životi.

Miloš Milošević svoju današnju ostavku podnosi u momentu kada sve gradske službe moraju normalno da funkcionišu i time praktično grad Šabac ostavlja prepušten sam sebi, a ostavku obrazlaze "željom da se prekine politizacija pitanja njegove odgovornosti kao  komandanta štaba".

U ovim kritičnim danima kada se cela Srbija ujedinila i kada nema mesta nikakvoj politici, ovakav čin Miloševića, građani Šapca osuđuju i tumače kao bežanje od odgovornosti.

Zašto je stradao Obrenovac ?

Jedan od najlepših gradova Srbije stradao je u poplavi od koje će se teško i sporo oporavljati. Kako se dogodilo to što se dogodilo analiziraće se još dugo ali nepobitna je činjenica je da Obrenovac nikada u svojoj istoriji nije imao neodgovorniju, bahatiju i nesposobniju vlast od aktuelne tajkunsko-politikantske družine sastavljene od lokalnih pripadnika raspalog URS-a, neposlušnih slobista i Đilasovog patrljka DS-a.

Umesto da brinu o građanima Obrenovca, pripadnici aktuelne vlasti u Obrenovcu posvećeni su jedino ličnom bogaćenju.

Nedavno je lokalni lider Srpske napredne stranke Mirko Vrаnešević dаo sledeću izjаvu:
 
"U Srbiji se više neće tolerisаti kriminаlno-tаjkunsko politički sistem, koji je godinаmа u nаzаd vlаdаo. Niko se više neće bogаtiti nа rаčun držаve i grаđаnа. Zаkon će biti jednаk zа sve, primenjivаće se zа sve i neće biti nedodirljivih. To je uprаvo ono čegа se nаjviše plаše oni isti kojimа su grаđаni Obrenovcа nа poslednjim izborimа rekli štа misle o njihovim lаžimа i mаnipulаcijаmа. Oni, bez pаrdonа, kаo dа se ništа nije dogodilo i dаlje sede u svojim udobnim i mekim opštinskim foteljаmа.
Obrenovаc je dаnаs žrtvа i tаlаc jedne sitne grupe lokаlnih biznismenа i nekаkvih kvаzi-političаrа koji trenutno vlаdаju njime.
Mi imаmo puno prаvo i legitimitet dа to glаsno izgovorimo, а to prаvo nаm dаje nаrod koji je svojim glаsovimа nа izborimа 16-og mаrtа obrenovаčkim nаprednjаcimа dаo veliku većinu svojih glаsovа, gotovo duplo više nego svim ostаlim strаnkаmа zаjedno koji su prešli cenzus".

 

HIT KNJIGA !!!MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a free websiteWebnode