KRIVCI: Neodgovorni politikanti su krivi za stradanje Obrenovca i Šapca!

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević iz stranke Zajedno za Srbiju prvo je ugrozio bezbednost grada, a zatim građane ostavio na cedilu! Milošević je u petak veče smenjen sa mesta Komandanta Štaba za vanredne situacije u tom gradu, jer je odbrana grada bila potpuno neorganizovana

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević je podneo ostavku ali prekasno za Šabac...

Umesto da vodi računa o svom gradu i građanima, koji su danima u neposrednoj opasnosti od izlivanja Save, Milošević je podneo ostavku i time praktično građane ostavio na cedilu u jednom od najtežih trenutaka u istoriji Šapca.

Podsetimo, Milošević je u petak veče smenjen sa mesta Komandanta Štaba za vanredne situacije u tom gradu, jer je odbrana grada bila potpuno neorganizovana i nespremna za prihvat hiljada dobrovoljaca koji su iz Beograda i drugih gradova krenuli u spasavanje Šapca.

Nakon poziva premijera Aleksandra Vučića da se Šabac brani po svaku cenu, cela Srbija se ujedinila i pohrlila prema tom gradu, obezbeđujući i ljudstvo i sve materijalne resurse, a posao lokalnog štaba je bio bukvalno samo to da prihvati i organizuje rad više hiljada dobrovoljaca.

Međutim, zbog nesavesnog ponašanja, Vlada je raspustila gradski štab, reagujući hitno, kako bi se uveo red, organizovala odbrana grada i spasili ljudski životi.

Miloš Milošević svoju današnju ostavku podnosi u momentu kada sve gradske službe moraju normalno da funkcionišu i time praktično grad Šabac ostavlja prepušten sam sebi, a ostavku obrazlaze "željom da se prekine politizacija pitanja njegove odgovornosti kao  komandanta štaba".

U ovim kritičnim danima kada se cela Srbija ujedinila i kada nema mesta nikakvoj politici, ovakav čin Miloševića, građani Šapca osuđuju i tumače kao bežanje od odgovornosti.

Zašto je stradao Obrenovac ?

Jedan od najlepših gradova Srbije stradao je u poplavi od koje će se teško i sporo oporavljati. Kako se dogodilo to što se dogodilo analiziraće se još dugo ali nepobitna je činjenica je da Obrenovac nikada u svojoj istoriji nije imao neodgovorniju, bahatiju i nesposobniju vlast od aktuelne tajkunsko-politikantske družine sastavljene od lokalnih pripadnika raspalog URS-a, neposlušnih slobista i Đilasovog patrljka DS-a.

Umesto da brinu o građanima Obrenovca, pripadnici aktuelne vlasti u Obrenovcu posvećeni su jedino ličnom bogaćenju.

Nedavno je lokalni lider Srpske napredne stranke Mirko Vrаnešević dаo sledeću izjаvu:
 
"U Srbiji se više neće tolerisаti kriminаlno-tаjkunsko politički sistem, koji je godinаmа u nаzаd vlаdаo. Niko se više neće bogаtiti nа rаčun držаve i grаđаnа. Zаkon će biti jednаk zа sve, primenjivаće se zа sve i neće biti nedodirljivih. To je uprаvo ono čegа se nаjviše plаše oni isti kojimа su grаđаni Obrenovcа nа poslednjim izborimа rekli štа misle o njihovim lаžimа i mаnipulаcijаmа. Oni, bez pаrdonа, kаo dа se ništа nije dogodilo i dаlje sede u svojim udobnim i mekim opštinskim foteljаmа.
Obrenovаc je dаnаs žrtvа i tаlаc jedne sitne grupe lokаlnih biznismenа i nekаkvih kvаzi-političаrа koji trenutno vlаdаju njime.
Mi imаmo puno prаvo i legitimitet dа to glаsno izgovorimo, а to prаvo nаm dаje nаrod koji je svojim glаsovimа nа izborimа 16-og mаrtа obrenovаčkim nаprednjаcimа dаo veliku većinu svojih glаsovа, gotovo duplo više nego svim ostаlim strаnkаmа zаjedno koji su prešli cenzus".

    TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode