Online REPORTER je onlajn magazin koji pruža kompletnu multimedijalnu informativno-zabavnu ponudu u vidu tekstualnih,audio i video informacija (VIDEO i TV).

Generisanje RSS vesti iz drugih izvora proširuje ukupnu ponudu informacija ovog sajta (PRESS).

Na sajtu su ravnopravno zastupljena oba pisma - i latinično i ćirilično.

Tekstovi i video zapisi na ovom sajtu preuzeti sa drugih portala ne nameću odgovornost i pravne posledice po pokretače ovog sajta.

Online Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja,razmene banera,sadržaja i svakom drugom polju objektivnog,nadstranačkog,

nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

 

 

Štampani mediji su prevaziđeni jer objavljuju vesti sa izvesnim vremenskim zakašnjenjem u odnosu na onlajn medije a sve vesti koje se nalaze u štampanim medijima dostupne su svakome na internetu,radiju i televiziji što dodatno obesmišljava svako logično opstajanje tzv. tradicionalnih štampanih medija.

Sem ugrožavanja životne sredine sečom šuma koje su "pluća planete" sam proces proizvodnje štampanih medija je toksičan jer se u procesu proizvodnje bilo kog štampanog medija upotrebljavaju razna nerazgradiva ili teško razgradiva hemijska sredstva.


 

 

 

 

 

 

Poštovani prijatelji,

kao što verovatno već znate, naš i vaš Onlajn REPORTER je onlajn magazin neprofitnog karaktera, u službi pravde i istine.

Nikada ni od koga nismo tražili ni dobili nikakvu finansijsku ili drugu pomoć ali smo ipak jedan od najposećenijih multimedijalnih portala u Srbiji i regionu iako je sajt još uvek u eksperimentalnoj fazi.

U cilju opstanka našeg i vašeg Onlajn REPORTERA, unapređenja sadržaja, zakupa domena (www.reporter.rs) i ostalih pratećih troškova, molimo sve istinoljubive ljude iz Srbije i celog sveta da pomognu naš zajednički projekat u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima uplatom na:

 

NAPOMENA: Ukoliko donator želi da njegova donacija bude transparentna, treba da popuni donji formular sa podacima o uplatiocu.

MARKETING

Rezervišite prostor za Vašu reklamu

DONACIJE


HIT KNJIGA !!!


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a free websiteWebnode