MAHER: Iako je izbeglica iz Osijeka,Martinović ima šest funkcija u Srbiji i primanja od 3.000 evra!

Izbeglica iz Osijeka i nesuđeni radikalski kandidat za predsednika Srbije a sada kadar SNS-a Aleksandar Martinović zvani Klempo, prema podacima iz imovinske karte objavljene na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, zvanično ima mesečna primanja od čak 270.830 dinara!

Martinović od šest funkcija prima 3.000 evra!

Međutim, pored ukupno pet angažmana kojima se pohvalio, Martinović nije prijavio i funkciju predsednika Upravnog odbora Agencije za privatizaciju, na koju je imenovan samo dan nakon što je prijavio imovinsku kartu.

Nekadašnji poslanik u Skupštini Srbije ima mesečna primanja kao odbornik Skupštine Ruma (15.000), predsednik Nadzornog odbora "Galenike" (64.830), a na Pravnom fakultetu ima tri različite pozicije za koje mesečno dobija 12.000, 60.000 i 19.000 dinara. Nepoznato je koliko para je teška najnovija funkcija na koju je imenovan, ali se zna da je njegov prethodnik za to bio plaćen 51.466,5 dinara, što bi značilo da bivši šešeljista mesečno ubire najmanje 320.000 dinara. 

Kako piše na sajtu Agencije, Martinović je ove podatke dostavio 27. marta, a na mesto predsednik UO Agencije za privatizaciju Vlada ga je imenovala dan kasnije.

Kada je pre godinu dana skinuo sa revera bedž sa likom Vojislava Šešelja, mnogi su ga videli na nekoj važnoj državnoj funkciji. Za početak, postao je član Glavnog odbora SNS-a. Tada se spekulisalo da će pravnik iz Rume biti jak adut naprednjaka sa mesta u izvršnoj vlasti, ali je tvrdio da nema takve ambicije.

- Ne, meni nikakva funkcija nije obećana niti sam zato u SNS-u. Ja sam i Vučiću rekao da se nadam da ću karijeru nastaviti na Pravnom fakultetu u Novom Sadu kao docent - tvrdio je tada Martinović.

U Agenciji za borbu protiv korupcije rekli su da Martinović jeste tražio saglasnost za obavljanje pomenutih funkcija, ali da postupak još nije okončan.   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode