Novi Pazar: Priča o momku koji obećava

Retkost je da sistem političkog podneblja iznedri zastupnika pozitivne društvene slike.Sandžačka Narodna Partija svojim dokazanim vrednosnim okvirima diči se i osećajem ponosa konkretizacijom inspirativnih poglavlja kroz voljnu individualnu notu. Oslonac manifestovanih parametara na skali uspeha graniči se u domenu angažovanja jednog čoveka. 
PR ove organizacije Bahrija Sijarić sadrži u sebi neophodnu formulu za uspeh - kolegijalan koncept delovanja, tj. uravnotežen odnos poverenja među kolegama. Svojim bespoštednim izrazom u postupcima zaslužio je timsko javno priznanje i maksimalno poštovanje. U kratkom vremenskom periodu uspeo je da argumentovanim oblikom perspektive dolazećeg " sutra" ojača posrednički naš kadrovski kapacitet. On je moderator inovativnih korelacijskih načina komunikacije političar- glasač. 
Diplomirao je na učiteljskom fakultetu gde je usavršio svoj metodološki pristup izlaganja, što savesno, odgovorno prenosi i na svoje učenike. U društvu širi optimizam potkrepljen šansom koja ne boli, pokazujući takođe karakterne crte vernika, što takođe definiše i određenu dozu skromnosti. Posebno treba istaći njegovo ranije angažovanje u raznim sferama: ekološkim, humanitarnim, volonterskim akcijama, edukativnim seminarima, gde je ulagao maksimalan trud da u očima drugih Sandžak bude adekvatno predstavljen. 
Bahrija Bake Sijarić je novi model omladinske predispozicije u Sandžaku. Dobitnik je Zelenog ordena za 2011.godinu, prestižne nagrade za doprinos u ekologiji,osnivač je i koordinator Asocijacije učitelja i učiteljica Sandžaka,osnivač je i koordinator neformalne grupe Borci za ekologiju koja je na teritoriji Novog Pazara od 2011. godine pa sve do sada jedina grupa koja je organizovala ekološke akcije, tribine, seminare koje su imale za cilj podizanje ekološke svesti u lokalnoj zajednici...
Novi Pazar i Sandžak mogu biti ponosni na mlade kadrove poput Bahrije Sijarića koji aktivno učestvuju u društvenom životu i doprinose unapređenju svog rodnog grada i Sandžaka idejama i pregalaštvom.


   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode