PROSJAK: Sarajevski profesor Boris Tadić postao socijalni slučaj!

AGENCIJA "NINA MEDIA" GA UBEDILA DA ĆE BITI DOŽIVOTNI PREDSEDNIK ALI...
 

Dug ostatka nečega što se nekada zvalo Demokratska stranka prema Razvojnoj banci Vojvodine i blokada računa koja traje već 44 dana, blokirali su i isplate zarada zaposlenima u Đilasovoj stranci. Stalno angažovani u centrali partije i po opštinskim odborima, ukupno njih 139, nisu primili ni februarske, ni martovske koverte – s tugom javljaju „Večernje novosti“, zabrinute za sudbinu velikog prijatelja ovih crnogorskih dnevnih  novina koje se štampaju u Beogradu.

Sve za Borisa: skromni donator Modest Dulić, rođeni brat lažnog ortopeda iz sela Hajdukova Olivera Dulića koga čeka dugogodišnja robija

 

Počasni predsednik bednog ostatka DS i bivši predsednik Srbije u dva mandata Sarajlija Boris Tadić, koji je na platnom spisku stranke, već dva meseca čeka platu; budući da se nije prijavio ni za jednu privilegiju koja mu zakonski pripada kao bivšem šefu države, već se Demokratska stranka obavezala da će mu mesečno isplaćivati po 140.000 dinara. Osim zarade, DS svom počasnom predsednku plaća i stanarinu; iznajmljivanje vile od „Diposa“ mesečno košta svega 4.000 evra. Srećom po Đilasovu partiju, kirija je plaćena unapred, odnosno do jula, tako da Tadiću ne preti opomena za neplaćeni račun.

Od novopostavljene portparolke DS Aleksandre Jerkov, stigla je utešna vest da je DS potpuno zatvorila finansijsku konstrukciju kako bi se nastavila otplata kredita uzetog za kampanju: "Trećinu kredita, od 360 miliona dinara, već smo otplatili u kešu, a za ostalo smo obezbedili garancije zahvaljujući nekretninama i prilozima članova. Sada je na potezu banka koja treba da nam odblokira račun".

Januarske zarade – javljaju „Novosti“ - isplaćene su pre blokade računa. Tokom prošle godine prosečna zarada zaposlenih u DS bila je tačno 41.410 dinara, bez poreza i doprinosa. Tadićeva zarada je najveća, dok lider Dragan Đilas nije na platnom spisku stranke, jer svoj posao predsednika radi – pro bono (džabe).

U odsudnom trenutku kad su demokrate objavile da imaju sve potrebne uslove da se ukine blokada, zabeleženo je da su članovi i simpatizeri uplatili ukupno 80 miliona dinara. Od početka meseca aprila uknjižene su 84 uplate. Prilozi su od nekoliko stotina do 300.000 dinara, koliko je stiglo od Miodraga Rakića, a po 100.000 uplatili su aktuelni kradonačelnik Subotice i rođeni brat robijaša u najavi Olivera Dulića Modest Dulić i bivši kradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode