PUNIŠA: Dušan Bajatović zvani Bajati kao 'kuma' dao 4.000 evra muzici na svadbi!

NOVI SAD. - Ima se,može se...

Zakleti neženja i direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović Bajati u društvu kontroverznog crnogorskog biznismena i bliskog prijatelja nekrunisanog kralja crnogorskog podzemlja Brana Mićunovića, Ratka Butorovića udao je poznatu novosadsku teniserku Tatjanu Ječmenicu za direktora Rukometnog kluba Vojvodina Darka Jevtića. Butorović i Bajatović su ovo venčanje dogovorili za samo nekoliko minuta, i to na proslavi šampionske titule RK Vojvodina, pozvali su matičarku i sveštenika i na kraju bili kum i kuma.

Mladenci sa kumovima: Ječmenica i Darko Jevtić nazdravljaju sa Butorovićem i Bajatovićem

- Gospodin Bajatović je insistirao da on bude moja kuma, a ja ću to da poštujem - izjavila je Ječmenica, koja je još u šoku zbog iznenadnog obrta tokom noći u kojoj se u stvari proslavljalo osvajanje šampionske titule rukometne ekipe.


U više nego veseloj atmosferi i proslavljanju titule, Bajatović i Butorović rešili su da venčaju Ječmenicu i Jevtića za svega nekoliko minuta. Pozvali su matičarku i sveštenika, organizovali burme i njih dvojica na kraju bili su kumovi: Bajatović sa mladine strane, Butorović sa mladoženjine.

 

 

Kako su nam ispričali gosti koji su se u petak uveče zatekli u hotelu „Park“, Bajatović je te večeri bio više nego raspoložen, nije štedeo ni na novcu ni na „pouzdanim informacijama“ koje je podelio sa gostima u kafani.
- Gospodin Bajatović se u jednom trenutku popeo na stolicu i prisutnima svečano saopštio kako je “on prodao popilo za kumovskim stolom“.


Sa Dušanom Bajatovićem, direktorom „Srbijagasa“, koji je i medijski sponzor Rukometnog kluba Vojvodina, nismo uspeli da stupimo u kontakt, jer se nije javljao na pozive i nije odgovarao na SMS.


Stoga smo ostali uskraćeni za potvrdu informacija u vezi sa prodajom paraćinske staklare. Sagovornici dalje navode da je Bajatović te večeri odrešio kesu i da nije štedeo na bakšišu muzičarima.
- Muzičarima je ostavio bakšiš od neverovatnih 4.000 evra - kaže naš sagovornik koji je bio među gostima.


Ratko Butorović kaže da se po starim srpskim običajima kumstvo ne odbija i poželeo srećan brak Tanji i Darku.

    TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode