Ćuprija: Spaljene prostorije DSS

14.01.2013 11:08

Na prostorijama su polupani prozori i ubačen je molotovljev koktelOpštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Ćupriji spaljen je noćas pola sata posle ponoći praktično do temelja.. Prema još nepotvrđenim informacijama na prostorijama su polupani prozori i ubačen je molotovljev koktel. Na svu sreću, niko nije povređen. Na lice mesta uputio se odmah predsednik Izvršnog odbora DSS-a Milovan Milošević.

 - Očekujemo da će nadležni preduzeti sve neophodne mere da se počinioci ovog nedela razotkriju. Ovo je politički napad na stranku i našu politiku i odgovor na naš stav o KiM koji je usledio dok se u skupštini raspravljalo o rezoluciji - kaže Milošević.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode