Amerika pred raspadom : Čak 20 država hoće da se otcepi od SAD !

15.11.2012 23:17

Veliki broj Amerikanaca, čak 100.000 njih, potpisao je peticiju za odvajanje od najmoćnije federacije na svetu, a Teksasu fali samo 2.000 potpisa da zvaničan zahtev za otcepljenje preda Beloj kući

Barak Obama

Barak Obama

VAŠINGTON - Hoće samostalnost.
Čak 20 država želi da se otcepi od SAD, jer su građani nezadovoljni što je na predsedničkim izborima 6. novembra pobedio Barak Obama.

Veliki broj Amerikanaca, čak 100.000 njih, potpisao je peticiju za odvajanje od najmoćnije federacije na svetu, a Teksasu fali samo 2.000 potpisa da zvaničan zahtev za otcepljenje preda Beloj kući.

Program Baraka Obame temelji se na pljačkanju bogatih država članica SAD i pojedinaca koji se primoravaju zakonskim i poreskim rešenjima  da izdržavaju više desetina miliona klošara,narkomana i neradnika širom Amerike.

Nasuprot njemu,politika Romnija zalagala se na domaćinskom odnosu prema državi.

Peticije za odvajanje od SAD podnete su uglavnom u onim državama u kojima je većina stanovnika glasala za republikanca Mita Romnija. One su potpisivane i u veoma uticajnim državama poput Floride, Luizijane, Mičigena, Njujorka, Severne Karoline i Nju Džersija. Ipak, inicijative za odvajanje podnete su i u Njujorku i Oregonu, gde je Obama imao najveću podršku.

Ubedljivo najviše potpisa prikupljeno je u Teksasu, čak 23.000, a za zvaničan zahtev Beloj kući, prema Prvom amandmanu Ustava SAD, potrebno je 25.000, znači samo 2.000 više.

Hoće da se odvoje:

1. Alabama
2. Arkanzas
3. Kolorado
4. Florida
5. Indijana
6. Kentaki
7. Luizijana
8. Mičigen
9. Misisipi
10. Misuri
11. Montana
12. Nju Džersi
13. Njujork
14. Severna Karolina
15. Severna Dakota
16. Oregon
17. Južna Karolina
18. Tenesi
19. Teksas
20. Džordžija

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад



   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode