Anonymousi pokreću "operaciju Amerika"

06.05.2013 21:03

Hakerska organizacija Anonymous pokrenut će "Operaciju SAD", koordinisani napad na devet internet stranica američke vlade i više od 130 finansijskih institucija, saopšteno je danas na internet stranici Pastebin.com.

Prema navodima Anonymousa", napad će biti odgovor na drušvene i političke nepravde.

"Ameriko, počinila si višestruke ratne zločine u Iraku, Afganistanu, Pakistanu i nedavno si počinila zločine u vlastitoj zemlji. Sada je vrijeme za našu zabavu", navode Anonymousi.

Stručnjaci upozoravaju da, ukoliko ne žele prekide u radu, organizacije treba da se pripreme za strategiju za odbranu od DDoS napada.

Tokom prošlog mjeseca, organiazcija Anonymous započela je cyber napad na Izrael, ali je operacija imala mali utjecaj.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode