Belgija: Srbijanska mafija izvela 150 pljački

10.05.2013 12:31

Belgijska policija je navela da su svi uhapšeni iz Srbije iz grada Čačka i da su mesecima u Antverpenu obijali i pljačkali radnje, kuće, juvelirnice i automobile

lisice, hapsenje,BRISEL- Belgijska policija uhapsila je prošle nedelje grupu od petnaestak srbijanskih kriminalaca koja je u kratkom vremenskom intervalu počinila oko 150 pljački.

Prema navodima belgijske policije, svi uhapšeni su iz Čačka. Grupa je mesecima, uglavnom u reonu Antverpena, obijala i pljačkala radnje, juvelirnice, kuće...

Njihova "specijalnost" je bila i krađa automobila.

- Članove te velike bande, koja je počinila više od 150 provala, prošle nedelje uhvatila je policija i ispostavilo se da su svi iz Čačka.

Sumnja se da ova organizovana grupa dobija instrukcije upravo iz tog grada, kao i da većina ukradene robe stiže upravo iz Čačak.

Policajci su bili šokirani kada su shvatili da svi članovi bande dolaze iz jednog malog grada u Srbiji - rekao je naš sagovornik iz Belgije.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode