Beograd: Profesor fizičkog prodavao drogu đacima!

26.01.2013 11:56

Profesor fizičkog vaspitanja Devete beogradske gimnazije Radomir Mandić zadržan je u policijskoj stanici Novi Beograd i određen mu je pritvor u trajanju od 48 sati u toku koga će biti saslušan. Kako saznajemo u policiji, profesor je zadržan zbog provere optužbi da je dilovao narkotike učenicima.

 

Radomir Mandić

Radomir Mandić (59) osumnjičen da je prodavao drogu svojim đacima

Zaposleni u ovoj gimnaziji ne žele da komentarišu ovaj događaj.

Direktor škole Dejan Josipović potvrdio je da je profesor priveden.
- Dobili smo dopis od policijske stanice da je naš kolega zadržan, ali nisu nam saopštili razlog. Obećali su da će nam ubrzo dostaviti dokumentaciju - kaže Josipović, koji nije želeo da otkrije ime privedenog kolege.
Iz policijskih izvora saznajemo da je profesor Devete gimnazije zadržan zbog provera optužbi da je dilovao narkotike učenicima.
Kako nezvanično saznajemo, profesor Mandić bio je omiljen među decom i u školi važi za korektnog i dobrog profesora. Međutim, ima i drugačijih mišljenja, a kako saznajemo, neki đaci su ga čak optuživali da im je krao novac.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode