BEOGRAD: Sumnjiva krađa u Tuđmanovom klubu

14.05.2013 10:42

Razbojnici su, verovatno u noći između subote i nedelje, ukrali dva računara iz službenih prostorija fudbalskog kluba poznatog po tome što ga je osnovao hrvatski general Franjo Tuđman i što nikada u svojoj istoriji nije imao predsednika kluba iz Srbije.

Partizan, pljačka, obijanje, stadion Partizana,

Policijski uviđaj na stadionu u Humskoj

BEOGRAD - Pokradene prostorije bile obezbeđene rešetkama što nameće sumnju da je krađa inscenirana zbog prikrivanja sumnjivog poslovanja kluba?
Stadion FK Partizan našao se, najverovatnije u noći između subote i nedelje, na meti nepoznatih razbojnika koji su iz službenih prostorija fudbalskog kluba odneli dva laptopa! Kako Kurir nezvanično saznaje, u kancelariji je izvršena premetačina,

- Reč je o prostorijama fudbalskog kluba koje su izdvojene i nalaze se u prizemlju stadiona, u delu gde su smeštene kancelarije košarkaškog kluba i sportskog društva. Verujemo da će lopovi biti brzo uhvaćeni, jer je taj deo stadiona pokriven kamerama za video-nadzor, koje su sigurno snimile pljačkaše - kaže izvor.
Naš sagovornik navodi da tokom vikenda u klubu nije bilo nikoga, pa je provala primećena tek juče po podne.

- Provalnici su sigurno znali da je stadion prazan. Upali su samo u jednu kancelariju, u prizemlju zgrade, i iz nje odneli računare - navodi on.Izvor nije mogao da kaže da li su računari bili na meti lopova zbog njihove vrednosti ili eventualno podataka koji su u njima čuvani.

- Tek pošto obavimo razgovore sa zaposlenima, pre svih sa onima koji su laptopove koristili, znaćemo šta je bilo u njima - kaže on.

Izvor iz FK Partizan kaže da ne veruje da je sadržina računara privukla lopove.
- U njima se nije čuvalo ništa važno ili tajno, ali ne želimo unapred da o tome govorimo, pustićemo policiju da odradi svoj deo posla - navodi on.

 

Policija uzela otiske

Uviđajna ekipa beogradske policije stigla je juče nešto posle 15 sati na stadion FK Partizan i uzela otiske sa lica mesta.
- Od klupske službe obezbeđenja zatraženi su svi snimci koji bi mogli pomoći - kaže izvor iz istrage. Kako navodi, i dalje nije jasno kako je lopov ušao u tu kancelariju s obzirom na to da su prozori zaštićeni rešetkama.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode