Beograd: Demoliran restoran 'halal' hrane

05.05.2013 21:05

Bajrakli džamija u Beogradu


Petorica muškaraca sinoć su izlomili inventar i izlog restorana halal hrane u blizini Bajrakli džamije u Beogradu i pritom teže povrijedili jedno lice, potvrđeno je za agenciju Anadolija iz Islamske zajednice Srbije (IZS).

Maskirani napadači su bez ikakvog povoda bejzbol palicama nasrnuli na radnika restorana i, polomivši mu ruku, teže povrijedili njegovog prijatelja. Iz Islamske zajednice Srbije je rečeno da je policija identifikovala dvojicu napadača i da je istraga u toku.

Restoran halal hrane, koji se nalazi na Dorćolu, jedno je od rijetkih mjesta gdje se okupljaju muslimani u prijestolnici Srbije i gdje mogu da nađu hranu koja je spremljena u skladu sa islamskim propisima.

Beogradska policija se još nije oglasila povodom ovog događaja.

Bajrakli džamiju, koja je zapaljena 2004. godine, čuva policija.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode