Bojnik: Nova krivična dela demokrate Nenadovića

18.04.2013 17:03

Leskovačka policija podnela je novu krivičnu prijavu protiv Nebojše Nenadovića, bivšeg predsednika opštine Bojnika i kadra Demokratske stranke (DS).

On se ovog puta tereti da je zloupotrebom službenog položaja oštetio opštinski budžet za oko 1,2 miliona dinara. Sumnja se da je Nenadović u martu 2012. potpisao ugovor o izvođenju radova na sportskoj hali u Bojniku sa preduzećem iz Mačvanske Mitrovice, kojem je isplatio 920.000 dinara, što je veći iznos od one ugovorena u postupku javne nabavke u kojem je pri tom bilo izabrano izvesno niško preduzeće.

Bivši predsednik je i preduzeću iz Leskovca za ugradnju video nadzora uplatio 406.000 dinara, za 50.000 više od dogovorene cene. Nenadović je uhapšen zbog toga što je zajedno sa bivšim direktorom bojničkog Centra za socijalni rad opštinskim novcem kupovao glasače.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode