Borisav Jović: Mesić laže kao pas!

11.12.2012 07:12

Bivši predsednik predsedništva SFRJ Borisav Jović demantovao je da je svom nasledniku na toj funkciji Stjepanu Mesiću rekao da ga ne zanimaju Srbi u Hrvatskoj i da oni mogu biti “nabijeni na kolac”, kako je hrvatski političar rekao u emisiji “Veče kod Ivana Ivanovića”.

 

Mesić je sve izmislio: Jović

Mesić je sve izmislio: Jović

- Sve sa čim u javnost izlazi Stjepan Mesić su laži. On laže kao pas. Potpuno je izmislio neke događaje iz vremena uoči raspada SFRJ i to ponavlja, misleći da će ljudi kada mnogo puta čuju te neistine i poverovati - izjavio je Jović.

On je rekao da je znao da će Mesić gostovati kod Ivanovića, ali, kako kaže, nije želeo da gleda emisiju.

Ponovo uznemirio Srbe: Mesić

Ponovo uznemirio Srbe: Mesić

- Znao sam da će ponavljati neistine, misleći da će 1.000 puta ponovljena laž postati istina. Poput ovih njegovih, provlači se u javnosti još jedna glupost - da su Tuđman i Milošević ugovorili akciju “Oluja” i prebacivanje Srba iz Hrvatske u Srbiju. Time pokušavaju da se opravdaju za taj zločin - istakao je Jović.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode