CINS napravio on-lajn profil Darka Šarića !

16.12.2012 16:02

Novinari Centra za istraživačko novinarstvo NUNS-a, nakon višemesečnog istraživanja, sastavili su on-line profil trenutno najpoznatijeg krimo-begunca Darka Šarića.

CINS napravio on-lajn profil Darka Šarića

Profil je dostupan na sajtu https://www.reportingproject.net

Baza sadrži mnoštvo informacija o Šariću, osumnjičenom za narko šverc ogromnih razmera, njegovim saradnicima, kompanijama koje je kontrolisao i njegovoj imovini. Među dokumentima su kompanijski zapisi i bankovni transferi iz kojih se vidi kako su Šarić i njegovi saradnici investirali desetine miliona evra iz ofšor zona u Srbiju. Dostupne su optužnice i presude koje pokazuju kriminalnu prošlost Šarića i njegovih saradnika; katastarski izvodi o nepokretnostima; saopštenja tužilaštava; dozvole za oružje…

Brojni dokumenti i podaci sabrani na jednom mestu veoma su dragoceni za novinare i medije koji izveštavaju o organizovanom kriminalu.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode