Crna Gora: Zbog Šarića će padati glave i Vlade!

09.01.2013 08:07

Nebojša Medojević, Darko Šarić, Naser Keljmendi, hapšenje

Nebojša Medojević očekuje velike potrese na Balkanu

BEOGRAD - Biće bure!
Odbegli narko-bos Darko Šarić (43) mogao bi da otkrije mnoge tajne i prljave poslove svojih dugogodišnjih saradnika iz sveta politike, biznisa, ali i policije i kriminala! Nebojša Medojević, lider crnogorskog Pokreta za promene, kaže da nema sumnje da će njegovo hapšenje izazvati veliku buru!

- Darko Šarić je pri samom vrhu jedne od najmoćnijih kriminalnih organizacija i njegovo hapšenje sigurno neće proći bez ikakvih posledica. Moguće je da će pasti vlade pojedinih država na Balkanu, ne bih isključio ni nova hapšenja, likvidacije, ali i promene u postupcima koji se već vode. Ko zna, možda bi on i sam mogao da postane svedok-saradnik - smatra Medojević.

On je među prvima izneo tvrdnju da odbegli narko-bos nije vrh narko-piramide.
- Pitanje je šta će se dalje dešavati, ja smatram da su sve opcije otvorene. Moguće je da su Šarića njegovi zaštitnici pustili niz vodu. Međutim, ne bih isključio ni mogućnost da je Šarić odlučio da njima okrene leđa i otkrije prljave tajne koje zna! Nije tajna ni da su osnivane i finansirane političke stranke u zemlji i regionu samo s ciljem da štite interese ove kriminalne organizacije - tvrdi Medojević.

Odbeglom narko-bosu svaki trag izgubio se krajem 2009, kada je poslednji put navodno viđen u rodnim Pljevljima. Već u januaru 2010. našao se na crvenoj Interpolovoj poternici, po nalogu Specijalnog suda u Beogradu, koji protiv njega vodi postupak zbog šverca više od tri tone kokaina.

Naser Keljmendi

Moguće svakakve ucene

Medojević kaže i da nije tajna da je američka tajna služba DEA, u saradnji sa srpskom BIA, pratila svaki Šarićev korak.
- Naser Keljmendi i Darko Šarić su najveća pretnja američkim interesima na Balkanu i zbog toga što su oni ugroženi dogodio se „Balkanski ratnik“. Međutim, videćemo uskoro dokle će se otići s tom istragom, jer ne bih isključio mogućnost ucenjivanja moćnika dosijeima koji su u međuvremenu prikupljeni - otkriva Medojević.

 

Šarićev diler radio u diskoteci?

Marko Pandrc, za kojim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je švercovao kokain za Darka Šarića, tokom leta je radio u poznatoj budvanskoj diskoteci, pišu crnogorski mediji.
- Pandrc je bio angažovan kao obezbeđenje za vreme koncerata poznatih zvezda. Njegovo zaduženje bilo je da s najvišeg nivoa u diskoteci kontroliše dešavanja unutar objekta - prenose mediji.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode