Crna Gora: Novinarka javno proteruje Srbe!

30.12.2012 21:25

df menadzment rtcg ugrozava javni interes slika 165409 Црногорска новинарка: Срби селите се из Црне ГореПодгорица – По затамњеним кулоарима, кухињама и предсобљима државних предузећа још тиња провинцијски нацизам. као клупко које се почне одмотавати до у бескрај, тако се могу низати примери нацизма и ксенофобије тек испиљених пиона новоцрногорске догме.

Приватни Фејсбук профили су прербогата ризница показатеља интимног нацизма и дегенарације погрешно сраслог провинцијског менталитета. И док ови, национал-шовинизмом контаминирани чиновници државне управе, користећи фејсбук још не знају да се артикулишу на граници између приватног и јавног, у јавност се емитују информације које би у најмању руку требало да брину.

Поред недавно осванулог у јавности службеника Министарства културе, који се у својим шовинистичким испадима показао као више него подобан патриота и службеник тиранског бирократског апарата, није се ништа мање показала као значајан шраф ни новинарка РТЦГ – Ивана Шебек.

Млада новинарка и ватрена навијачица „Златних Лавица“ – октроисаног државног спортског пројекта, по узору на официре ОЗНА детектовала је антидржавне елементе. Наравно у питању су људи који имају другачији осећај националне и етничке припадности. Иако ти људи живе у званично мултинационалној држави, млада новинарка их је окаратерисала као издајице државе Монтенегро. Такође, она је иразила забринутост, за бруку ако би свет сазнао да таква држава каква је Црна Гора има тако стране елементе као што су издајице.

Наравно, млада Шебек, није пропустила да те „издајице“ прозове стилом познатог змијског језика који нам се сваког дана пласира са РТЦГ.

У свом фејсбук статусу: ,,Срећа па свијет ћирилицу не чита. Да не види срамоту Херцег Новог, Будве и Беееерана“ поред шатро цyбер граматике и начина писања, у називу Берана алудирала је на ономатопеју Беее, покушавајући да окити пејоративним контекстом.

У наставку, Шебек даље наводи: ,,Срамота бре, селите се ђе волите – а, помирите се – живите у градовима ЦРНОГОРСКИМ!“

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode