Crnogorci glasniji od Srba u Beogradu !

16.12.2012 08:06

Reprezentativka Crne Gore u rukometu Katarina Bulatović rekla je posle pobede nad Srbijom (27:26) u polufinalu Evropskog prvenstva u "Kombank Areni" da misli da su se u dvorani čuli samo navijači njene ekipe.

"Hvala našim navijačima, mislim da su se samo oni čuli u Areni. Toliko", rekla je Katarina Bulatović posle plasmana u finale.

 

 

 

Ova 28-godišnja rukometašica poželela je Srbiji da osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

 

"Drago mi je što je moja ekipa pobedila. Možda utakmica nije bila sjajna, nije viđen fenomenalan rukomet, ali smo se borile i pokazale da u jednoj sezoni možemo da igramo mnogo finala. Srbiji želim da uzme bronzanu medalju", istakla je Bulatović.

 

Reprezentativka Crne Gore Ana Đokić rekla je da je utakmica bila napeta i čvrsta.

 

"Poznajem pola ovih igračica, one su sjajna ekipa devojaka, kao i rukometašica, i bilo je veoma napeto i čvrsto. Protiv Norveške ćemo izaćei na teren i odigrati što bolju odbranu možemo, protiv najbolje ekipe na svetu", rekla je Đokić.

 

Milena Knežević, koja je bila najefikasnija na utakmici sa Srbijom sa osam golova, kazala je da je srećna zbog pobede i plasmana u finale.

"Jako sam srećna zbog finala. Srbija je dobro igrala, dobro su nam parirali, ali smo mi bili bolji za taj jedan gol i pobedili smo. Definitivno imamo najbolje navijače i pozvala bih ih da dođu u mnogo većem broju i napune Arenu", poručila je Kneževićeva.

 

Selektor reprezentacije Crne Gore Dragan Adžić rekao je da je odličnim ambijentom u "Kombank Areni" dobio rukomet i u Srbiji i u Crnoj Gori.

 

"Presrećan sam zbog pobede, ali još više zbog odličnog ambijenta u dvorani, dobio je rukomet i u Crnoj Gori i Srbiji. Devojke su pokazle karakter i ja sam veoma ponosan na njih", rekao je Adžić.

 

On je poželeo Srbiji da odigra što bolje protiv Mađarske za bronzanu medalju.

 

"Mislim da se u finalu sastaju dve ekipe koje imaju najbolju odbranu na ovom prvenstvu, tako da ko bude bolje odigrao odbranu osvojiće zlatnu medalju", rekao je Adžić.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode