CZ: Joca Amsterdam 'flaširao' Kalinića u glavu!

24.04.2013 20:24

Zloglasni hrvaćanski plaćeni ubica i kriminalac iz Zadra Sretko Kalinić zvani Zver i poslednji kum srbijanskog podzemlja Sreten Jocić alijas Joca Amsterdam iz Smederevske Palanke, žestoko su se sukobili prekjuče u najčuvanijem delu beogradskog Centralnog zatvora.

Tuča u zatvoru: Obračun Sretka Kalinića i Joce Amsterdama

KALINIĆ IZVUKAO DEBLJI  KRAJ U SUKOBU

Kalinić je Jocića kukavički gađao keramičkom pločicom kroz rešetke ćelije i posekao ga po ruci, dok je Joca njemu uzvratio flašom punom vode i pogodio ga direktno u glavu. Do obračuna je došlo u trenutku kada je Joca u pratnji straže prolazio pored Kalinićeve ćelije.

Joca Amsterdam je iz Zabele prebačen u CZ, kako bi mogao da pristustvuje suđenjima koje ga naredinh dana očekuju u Beogradu.

- Joca Amsterdam je u pratnji čuvara krenuo u jednočasovnu šetnju po zatvorskom krugu. U trenutku kada je prolazio pored Kalinićeve ćelije, Kalinić se popeo na rešetke i kroz njih gađao Jocića keramičkom pločicom, dimenzija 35 puta 25 centimetara, koju je porethodno odvalio sa zida kupatila - navodi izvor Informera.

Nekoliko sekundi pre napada Jocić je prebacio flašu sa vodom u desnu ruku i instiktivno levom zaštitio lice.

- Joca je iz sve snage zamahnuo flašom i pogodio Kalinića direktno u glavu! Pošto ispred Srećkove ćelije dežura stražar, Joca je sa njegovog stola dohvatio keramičku šolju sa čajem i njome gađao Kalinića, a potom i metalnim lisicama, koje je zgrabio od šokiranih čuvara. Pred njegovom ćelijom odmah se sjatilo celokupno zatvorsko obezbeđenje - navodi isti izvor.

Jocić je u razgovoru sa upravnikom izneo sumnju da Hrvaćanin Kalinić ima pomagače unutar zatvora i da hoće da ga ubije. Upitao je i "kako je moguće da nadležni prilikom pregleda snimaka video-nadzora nisu videli kako Kalinić odvaljuje keramičku pločicu sa zida kupatila".

Sretko Kalinić je završio u samici CZ, kao član crnogorske kriminalne grupe Luke Bojovića, kojoj se sudi za ubistvo i dva pokušaja ubistva. To je jedina samicau ovom zatvoru u kojoj su kamere uključene 24 časa dnevno.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode