Demokrate najurene sa vlasti u Užicu!

01.11.2012 00:34

Od 67 prisutnih odbornika 42 su glasala za smenu Jovana Markovića iz DS, a za novog predsednika izabran naprednjak Saša Milošević

užice, parkiranje

UŽICE - Na vanrednoj sednici Skupštine grada u Užicu obavljena je smena vlasti, pošto je dosadašnjeg gradonačelnika Jovana Markovića iz Demokratske stranke zamenio Saša Milošević iz Srpske napredne stranke. Od 67 prisutnih odbornika 42 su glasala za smenu Markovića, jedan više odbornik nego što ima nova koaliciona većina.

Na sednici su izabrani i članovi novog Gradskog veća i novi zamenik predsednika Skupštine grada. Sednica je protekla bez incidenata, a predlog za razrešenje dosadašnjeg gradonačelnika niko od odbornika nije želeo da komentariše. Jovan Marković je podsetio na sve projekte koje je gradska vlast realizovala u protekle četri godine. 


Opširnije: https://onlinereporter.webnode.com/politika/demokrate-najurene-sa-vlasti-u-uzicu-/

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode