Dimitrovgrad: Ceo odbor DS otišao od Đilasa kod Petrovića!

07.03.2013 10:17

Među onima koji su napustili DS jeste i dosadašnji predsednik Opštinskog odbora te stranke u Dimitrovgradu i aktuelni zamenik predsednika Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Petrov

Dragan Đilas, Dušan Petrović, DS, demokrate, Dimitrovgrad, Zoran PetrovĐilasa napušta sve više članova DS

BEOGRAD - Bežanija.
Osmoro, od ukupno 13 odbornika DS u lokalnom parlamentu u Dimitrovgradu, nezadovoljno politikom stranačkog vrha, napustilo je ovu stranku i priklonilo se bivšem članu DS Dušanu Petroviću, s kojim će učestvovati u osnivanju nove stranke Zajedno za Srbiju.

Među onima koji su napustili DS jeste i dosadašnji predsednik Opštinskog odbora te stranke u Dimitrovgradu i aktuelni zamenik predsednika Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Petrov.

On je potvrdio da je osam odbornika rešilo da napusti DS, ali je rekao i da neće biti nikakvih potresa u lokalnoj vlasti u ovom gradu, čiju okosnicu čine DS i SPS.
- Na ovakav potez odlučili smo se zbog nezadovoljstva politikom koju vodi rukovodstvo DS u Beogradu i odnosom centrale prema nama - rekao je Petrov.

Bivši član DS Dušan Petrović potvrdio je za Kurir da će osmoro odbornika iz Dimitrovgrada, koji su napustili DS, formirati inicijativni odbor za osnivanje nove stranke Zajedno za Srbiju.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад

   TV REPORTER   


HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER

Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode