Dopunski izbori za pokrajinsku skupštinu u Apatinu, Zrenjaninu i Srbobranu

20.12.2012 22:23

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor doneo je odluku o raspisivanju dopunskih izbora za izbor poslanika u pokrajinsku skupštinu

Dopunski izbori biće održani 17. februara po većinskom sistemu u tri izborne jedinice - 3 Apatin, 17 Zrenjanin III i 49 Srbobran.

Rokovi za izborne radnje počinju da teku 8. januara, navedeno je u odluci o raspisivanju dopunskih izbora, koja je saopštena na Internet stranici pokrajinske vlade.

Dopunski izbori biće održani zbog toga što su ostavke na poslanička mesta, zbog nespojivosti funkcija, podneli gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak i predsednici opština Apatin Živorad Smiljanić i Srbobran Zoran Mladenović.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode