Dragan Đilas - većinski vlasnik medijskog mraka Srbije

01.11.2012 00:26

Kada se u jednoj osobi spoje lider Demokratske stranke i vlasnik najveće marketing imperije u Srbiji, sledi apsolutna medijska kontrola

Čovek o kome se godinama unazad zasigurno sa najmanje kritičkog tona pisalo i medijski izveštavalo jeste aktuelni gradonačelnik Beograda.

Dragan Đilas praktično nikada nije bio izložen ozbiljnom medijskom radu i istraživačkom novinarstvu od strane najvažnijih srpskih medija od kako se nalazi na političkoj sceni Srbije, za razliku od ostalih kolega političara.

To ga između ostalog čini političkom figurom u neprekidnom usponu od 2004. godine, kada ga je Boris Tadić uveo u Demokratsku stranku.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode