DS: Sin Đinđićevog šofera i gorile na čelu beogradskih demokrata

09.06.2013 06:16

Crnogorac Balša Božović predsednik je beogradskih demokrata, rezultat je izbora za predsednika beogradskog odbora DS, na osnovu 85 odsto obrađenih biračkih mesta

Predsednik Izborne komisije Gradskog odbora DS Dejan Živković, sopštio je da je na neposrednim izborima sin gorile i šofera pokojnog Đinđića Balša Božović dobio 65 odsto glasova, a njegov protivkandidat Dragan Šuntanovac 35 odsto.

Njegov protivkandidat bio je poslanik DS Dragan Šuntanovac.

Prema podacima komisije, Božović za sada ima 5.893 glasova, od izašlih 10.000 članova beogradskog odbora DS.

Na 113 biračkih mesta na teritoriji Grada Beograda koja su bila otvorena od osam sati do 21 sat, glasalo je više od 10.000 članova DS od 27.325 članova sa pravom glasa, navedeno je u saopštenju.

Balša Božović je sin bivšeg ličnog šofera i gorile pokojnog Đinđića, Crnogorca iz Nikšića Dragoslava Zeke Božovića koji se zahvaljujući ličnom prijateljstvu sa crnogorskim diktatorom Milom Đukanovićem trenutno nalazi na mestu direktora zloglasne firme SRBIJA NIKL u vlasništvu poznatog crnogorskog plemena Đukanović.

Šuntanovac poželeo uspeh GO DS Beograda

Dragan Šuntanovac, koji je izgubio na izborima za predsednika GO DS Beograda, poželeo je uspeh u radu novom rukovodstvu

Na neposrednim izborima za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke Beograda Šuntanovac je izgubio od Balše Božovića. Novi lider GO DS Beograda dobio je 65 odsto glasova, a njegov protivkandidat Dragan Šutanovac 35.

Dragan Šutanovac je na svom tviter nalogu večeras po objavljivanju rezultata napisao:"Novom Gradskom odboru želim puno uspeha u radu".

Na pitanje jednog tviteraša da se pridruži stranci "Zajedno za Srbiju", Šutanovac je odgovorio:"Da ste živi i zdravi, ali DS zauvek".

 

Kako su potkradali Šutanovca

- Izbrisali 1.400 članova DS neposredno pred izbore
- Dva puta u noćnim satima članstvu slali SMS u ime Šutanovca
- Izlepili biračka mesta Božovićevim plakatima
- Ometali kampanju Šutanovca u prigradskim mestima
- Podelili članstvu samo Balšin promotivni materijal, ne i Šutanovčev
- Presretali glasače ispred izbornih mesta
- Promenili protivkandidata, umesto Šapića postavili Božovića
- Nisu dozvoljavali Šutanovcu da koristi prostorije stranke
- Obećali ostanak na funkcijama ako pobedi Balša

 

Ovo je kraj DS

Ovo je veliki uspeh Dragana Šuntanovca. Jer, hrabro je što se uopšte kandidovao u ovako nefer uslovima - kažu u izbornom štabu Dragana Šuntanovca i zaključuju:
- Ovo je kraj DS, koja nije smela da dozvoli brutalnu krađu.
Međutim, kako ističu, Šutanovac će nastaviti sa svojom borbom i nakon obrade svih podataka izborni štab će tražiti ponavljanje izbora na mnogim mestima.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode