EKSKLUZIVNO:Drašković kriv za etničko čišćenje Šiptara na Kosovu,bombardovanje Srbije i gubitak Kosova!

11.12.2012 21:52

Poznati hercegovački političar i književnik Vuk Drašković inicijator je i inspirator etničkog čišćenja Šiptara na Kosovu i naknadnog bombardovanja Srbije od strane NATO pakta zbog tog etničkog čišćenja!

U svom gostovanju na radiju B 92 1990.godine Drašković se zalagao za etničko čišćenje svih kosovskih Šiptara (i njihovih potomaka !) koji su se doselili na Kosovo iz Albanije za vreme Drugog svetskog rata.Brojne srpske paravojne formacije koje su vršljale na Kosovu u vreme tamošnjeg ratnog sukoba sledile su instrukcije Vuka Draškovića i pozivajući se na njega revnosno sprovodile etniško čišćenje kosovskih Šiptara koje je dovelo do bombardovanja Srbije od strane NATO pakta i trajnog gubitka ove srpske pokrajine.Mnogi pripadnici tih paravojnih formacija bili su pripadnici tzv. Srpske garde Vuka Draškovića,poluprivatne profašističke naoružane formacije čiji je Drašković vrhovni komandant bio u to vreme.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode