Frankfurt: Identifikovani Crnogorci koji su ubili dvojicu Srbijanaca!

12.04.2013 07:12

Aleksandar K. (26) iz Podgorice i mladić s nadimkom Crni sumnjiče se da su krajem prošle godine iskasapili Marka Jakšića (20) i Bojana Ristića (37) u hotelu „Luksor“

Aleksandar K., Crni, ubili Srbe, Crnogorci, Marko Jakšić, Bojan Ristić, hotel Lu

Hoće li ih iko osvetiti:Marko Jakšić (levo) i Bojan Ristić

FRANKFURT - Kamere otkrile ubice!
Nemačka policija raspisala je poternicu za Crnogorcima Aleksandrom K. (26) zvanim Laki, rodom iz Podgorice, i njegovim zasad neidentifikovanim zemljakom i saučesnikom zvanim Crni zbog opravdane sumnje da su 29. decembra prošle godine u hotelu „Luksor“ nožem ubili Srbijance Marka Jakšića (20), kikboksera iz Zemuna, i Bojana Ristića (37) iz Bora! Policija nudi nagradu od 5.000 evra građanima ako pomognu u hapšenju osumnjičenih za masakr.

- Aleksandar K. identifikovan je na osnovu snimaka sigurnosnih kamera koje se nalaze nedaleko od hotela „Luksor“. Kamere su zabeležile i drugog osumnjičenog, za koga se samo zna da mu je nadimak Crni - prenose nemački mediji.
Motivi brutalnog zločina i dalje su nepoznati, ali policija veruje da postoje dve mogućnosti. Prema jednoj, Jakšić i Ristić pokušavali su da se uključe u trgovinu drogom.

- Pretpostavlja se da su u sobi na četvrtom spratu hotela ubijeni mladići prodavali drogu. Moguće je da su se zbog toga zamerili Aleksandru K. i njegovom saučesniku - prenose mediji.Prema drugoj pretpostavci, zbog brutalnosti zločina policija ne isključuje mogućnost da je motiv ubistva i neki lični razlog baziran na nacionalnoj netrpeljivosti!

- Hotel je od prvog do četvrtog sprata bio umazan Jakšićevom i Ristićevom krvlju. Njihova tela bila su masakrirana - stomaci i leđa bili su im izbrazdani brojnim dubokim povredama. Moguće je da iza ovog zločina stoji neki lični motiv, osveta za nešto što se u prošlosti dogodilo - ispričao je jedan policajac.
 

DNK otkrio krivce

Kako prenose nemački mediji, na licu mesta nađeni su tragovi krvi koji nisu pripadali ni Jakšiću ni Ristiću.
- Nakon DNK analize ispostavilo se da je to krv Aleksandra K. Zasad nije utvrđeno da li se on slučajno povredio prilikom napada na dvojicu mladića, ili su mu te povrede nastale dok su Jakšić i Ristić pokušavali da se odbrane - prenose mediji.

Srbijanska policija poziva sve građane Srbije koji imaju bilo kakve informacija o ovim crnogorskim zlikovcima i identitetu osobe sa nadimkom Crni da ih dostave MUP Srbije radi njihovog što hitnijeg privođenja pravdi.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode