Frankfurt: Masakrirani Srbi bili eksperti za pljačke

04.01.2013 05:51

Bojan Ristić (37) iz Bora i Beograđanin Marko Jakšić (20), koje su proteklog vikenda trojica napadača svirepo ubili u hotelu „Luksor“ u Frankfurtu, navodno su bili deo bande pljačkaša koja je harala tim gradom!

 

Ristić i Jakšić navodno su bili  deo bande koja je u Frankfurtu biznismenima otela 45.000 evraRistić i Jakšić navodno su bili deo bande koja je u Frankfurtu biznismenima otela 45.000 evra

Nemačka policija sumnja da su Jakšić i Ristić učestvovali u tipovanoj pljački dvojice biznismena, od kojih su usred dana na ulici oteli 45.000 evra!


„Jakšić je poznat policiji kao član kriminalne bande koja se bavila pljačkama, a privođen je i zbog posedovanja narkotika“, kaže anonimni izvor.
Kako saznajemo, Jakšić, koji se amaterski bavio ultimat fajtom, pre mesec i po je otišao u Frankfurt, gde je boravio zajedno sa Ristićem.

Tamošnja policija je došla do pouzdanih tragova koji dvojicu Srba navodno dovodi u vezu sa spektakularnom pljačkom koja se odigrala krajem prošle godine. Sumnja se da je možda upravo podela plena bila motiv za njihovo ubistvo. Biznismene je presreo jedan od pljačkaša i uz pretnju pištoljem naterao ih da uđu u automobil. Oteo im je novac i dao ih drugoj dvojici, koji su pobegli s plenom.

Marko Jakšić

„Jakšić je iz siromašne porodice i uvek je zbog para zavideo kriminalcima iz Zemuna, gde je živeo. Zato je i ušao u kriminalne vode sa ekipom za koju se priča da radi pljačke, a nedavno je otišao u inostranstvo“, kaže za  jedan od Jakšićevih poznanika.

Kako  saznaje, ovaj nesuđeni ultimatfajter je krajem 2010. godine u Osnovnom sudu u Beogradu osuđen na tri meseca uslovne kazne zbog posedovanja male količine narkotika. Ta presuda je postala pravosnažna u januaru naredne godine.


Jakšić je živeo u Domu zdravlja u Šilerovoj ulici u Zemunu, gde njegova majka radi kao medicinska sestra, a očuh je domar.
Reporteru juče su kolege Jakšićevih roditelja ispričali da je Marko otišao u inostranstvo kako bi prehranio porodicu.

Bojan RistićBojan Ristić

Ristićevi roditelji su bili ubeđeni da je njihov sin u Frankfurtu zajedno sa Markom raznosio pice. Prema njihovim rečima, Ristić je u Beogradu držao piceriju, gde je upoznao Jakšića, koji se, kako tvrde, u Nemačkoj bavio istim poslom.

Ultimatfajter Dušan Džakić, koji se bio u ringu sa Jakšićem je izjavio da ga poznaje od maja, kada je Jakšić prihvatio da se bori protiv njega.

„Posle smo počeli da se družimo i dao sam mu da besplatno trenira u mojoj teretani. Bio je vaspitan i hrabar. Poslednji put sam ga video pre mesec i po, pre odlaska u inostrantsvo, kada je svratio da teretane da se pozdravi sa mnom“, kaže Džakić.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode