Исповест убице новосадске манекенке на ФБ!

13.11.2012 23:45

НОВИ САД – На фејсбук профилу насловљеном именом Даријана Мусића (25) из Новог Сада, особе за којом криминалистичка полиција, како је данас саопштила, трага због постојања основа сумње да је убио 25 – годишњу Новосађанку, вечерас је исписано признање тог злочина и најављено самоубиство.

Насловна страница фејсбук профила потписана са Даријан Дача Мусић (Свемирски Отпад) , на којој се налази и фотографија те особе, копирана је и објављена на порталу „надлану. Цом“.

У тексту се, између осталог, наводи да убиство Новосађанке није било циљ.

Како је раније данас саопштила Полицијаска управа Нови Сад, криминалистичка полиција трага за Даријаном Мусићем (25) из Новог Сада, због постојања основа сумње да је убио 25 – годишњу Новосађанку.

Полиција је позвала све грађане који могу пружити информације о осумњиченом за тешко убиство да се јаве позивом на бројеве телефона: 192 или 064 892 4055, наводи се у саопштењу.

Истражни судија Вишег суда у Новом Саду Мирослав Алимпић изјавио је Танјугу да је у стану на 12. Спрату у Фрускогорској улици бр. 6 пронађено беживотно тело Владиславе Ч. (25) из Новог Сада.

„Према првим подацима којима располажемо девојка је у стану живела заједном са момком“, казао је судија Алимпић, истичући да управо за тим младићем полиција интезивно трага.

Алимпић је раније рекао Танјугу да су на телу девојке примећене бројне повреде, да ће тачан узрок смрти бити утврђен у Заводу за судску медицине где је тело пренето на обдукцију, те да докази са лица места указују да се ради о убиству.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode