Kikindski pedofil : Nisam silovao devojčicu, ona je želela odnos !

19.11.2012 21:20

Radovan M. (61), koji je uhapšen zbog sumnje da je zlostavljao dete od 13 godina, tvrdi da je ona htela da ima seksualni odnos s njim

Radovan M., majka I. J., silovanje, silovao devojčicu, Kikinda

I. J., majka devojčice

KIKINDA - Užasno.
Radovanu M. (61) iz Bašaida kod Kikinde, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao devojčicu od 13 godina, istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana.

- On je sudiji priznao da je nekoliko puta imao seksualni odnos s detetom, ali je tvrdio da je nije silovao, nego je ona želela da bude s njim - kaže naš izvor iz istrage.

I. J. (48), majka devojčice, tvrdi da je njena ćerka, koja boluje od epilepsije, silovana.
- Kupovao je njeno poverenje. Poklonio joj je telefon od 18.000 dinara. Obećavao je da će joj darovati laptop i prepisati njivu. Mojoj starijoj ćerki, koja se s njim u ponedeljak uveče posvađala, svojevremeno je nudio kuću da bude s njim - rekla nam je ona.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode