Ko te pita kad narod plaća : Georgievu 50.000 evra za sat i po pevanja !

02.12.2012 18:11

Pevač će taj novac dobiti iz gradske kase za 90 minuta nastupa u novogodišnjoj noći što iznosi neverovatnih 555,55 evra po minuti ili 9,25 evra po sekundi pevanja !

Poznati Makedonac sa crnogorskim državljanstvom Vlado Georgiev nastupiće u novogodišnjoj noći na trgu u Novom Sadu, a to zadovoljstvo koštaće Novosađane,poreske obveznike "tričavih" 50.000 evra! Barba je već postigao dogovor sa gradskim čelnicima i sa njima potpisao i ugovor.

 

- Vlado je već sve dogovorio. U novogodišnjoj noći pevaće od pola dvanaest do jedan posle ponoći. Za tih devedeset minuta uzeće 50.000 evra! Zadovoljan je postignutim dogovorom, a posebno se raduje što će pevati u svom omiljenom gradu u Srbiji - otkriva dobro obavešten izvor.

 

Ovo Georgievu nije prvi put da peva na trgu u srpskoj Atini. Bio je tamo i za doček 2006. godine, a nakon toga nastupao je nekoliko puta na Grožđebalu u Sremskim Karlovcima.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode