KONTRAOFANZIVA: Mišković vraća medijski udarac

12.05.2013 08:04

U toku potkupljivanje novinara koji će preko svojih tekstova i emisija lobirati za vlasnika „Delte“. Akciju vodi Miškovićev zet Goran Karić

Miroslav Mišković, Goran Karić, nedijski rat, potkupljivanje novinara, mediji, l

Ko će kome ako ne svoj svome

BEOGRAD - Osveta za hapšenje i podizanje optužnice.
Zloglasni tajkun koji je beskrupulozno opljačkao Srbiju Miroslav Mišković, jedan od najbogatijih građana Srbije, priprema medijski rat protiv svih koji su učestvovali u njegovom hapšenju i podizanju optužnice protiv njega.

Izdvojio veliki novac

- Vlasnik „Delte“ izdvojio je veliki novac kako bi mnogim novinarima, voditeljima i drugim javnim ličnostima platio da u svojim tekstovima i emisijama lobiraju za njega. Zapravo, da bi od njega pravili žrtvu, dok bi sve one koji su učestvovali u njegovom privođenju pravdi diskreditovali - otkriva naš izvor i nastavlja:

- Celu medijsku akciju u njegovo ime vodi zet Goran Karić. On se u Budimpešti, u hotelu „Kempinski“, nedavno sastao i s direktorom Miškovićevih novina, kome je dao novac. Dogovor je bio da oni nastave žestoko da udaraju po svima koji su krivci za ovo što se dešava Miškoviću.

Đilas večni partner

Na meti će im, pre svih, biti pojedini članovi Vlade, dok im je cilj i spinovanje kako bi se što pre raspisali izbori i kako bi novu vlast činili i njegovi ljudi, koji bi potom mogli da ga spasu.

Naš izvor tvrdi da Mišković sve vreme ima logistiku predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa, s kojim je već bio partner u ugašenom listu Pres, ali i drugim poslovima.

Mišković je u zatvoru od 12. decembra prošle godine, a pre nekoliko dana protiv njega je podignuta i optužnica zbog nezakonitog izvlačenja novca iz više putarskih preduzeća. Prema optužnici, on i deset saučesnika oštetili su ove firme za 16,95 milijardi dinara, a budžet za 472 miliona dinara. Za oba dela maksimalna kazna je deset godina.

Opasnost od bekstva

Optužnicom su obuhvaćeni i Miškovićev sin Marko, kao i vlasnik „Nibens grupe“ Milo Đurašković. Zbog opasnosti od bekstva i ometanja vođenja krivičnog postupka, u petak je za još 30 dana produžen pritvor Miškoviću i Đuraškoviću.
Goran Karić je oženjen Ivanom Mišković, a trenutno je direktor „Delta sporta“.

Porodica Karić zanemela

Jadranka Kostić, portparol porodice Karić, nije bila dostupna za komentar povodom akcije koju vodi Goran Karić. Na ovu temu ni u službi za odnose s javnošću korporacije „Delta holding“ nismo uspeli da dobijemo nikakav komentar.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode