Kovin: Prvi čovek grada razočaran u politiku,odlazi iz DS

05.04.2013 08:03

Odlučio sam da odem pre izbora u stranci jer nisam uspeo da ostvarim sve što sam zamislio, a za to su, delom, krivi i dosadašnji koalicioni partneri - socijalisti i URS

predsednik opštine Kovin, Slavko Branković, DS, demokrate, napušta DS, napušta s

Slavko Branković

BEOGRAD - Ja sad odo’.
Slavko Branković, član DS i odlazeći predsednik opštine Kovin, najavio je svoj odlazak iz tabora demokrata i povlačenje iz politike.
- Povlačim se iz politike. Dugo sam u tim vodama, želim da se vratim svom poslu, ja sam nastavnik engleskog jezika, a i dolaze mlađi, red je da oni preuzmu. Obavestio sam kolege o svojoj odluci.

Da li je razlog tome promena vlasti u stranci?
- Ne. Odlučio sam da odem pre izbora u stranci. Đilas je energičan čovek, menadžer, kod njega nema previše politike, ima realan pristup. Uveo je nov koncept rada, reorganizaciju, videćemo kakve će to rezultate dati...

Da li podržavate akciju prikupljanja para za stranku, da li ste uplatili novac?
- Mora da postoji određena solidarnost. Kako je do toga došlo, više sam informisan iz medija. Mi u Kovinu smo davali priloge za kampanju, imamo izbore za neki dan, tako da smo na neki način bili oslobođeni.

Da li razmišljate da pređete u neku drugu stranku?
- Moja odluka je da potpuno izađem iz politike.

Da li ste razmišljali o tome da uđete u SNS?
- Nisam o tome razmišljao.

Ucenjivali su vas koalicioni partneri?
- Nije to bilo klasično ucenjivanje. Nisam mogao da nađem zajednički jezik sa SPS i URS otkako su postali deo republičke vlade i to nam je otežalo rad. Nije tu bilo klasičnog problema, već kao i u svakoj koaliciji - određene stvari se prihvataju jer u suprotnom neće biti podrške, a to nikuda ne vodi.

U jednom trenutku ste bili u koaliciji sa SNS, kakvu ste imali saradnju?
- Krajnje korektnu.
 

Unapređena infrastruktura

Šta je za vreme vašeg mandata urađeno u Kovinu?
- Mnogo toga je urađeno na infrastrukturi, na programu poljoprivrednog zemljišta, na revitalizaciji kanalske mreže. Napravljene su tri zgrade za interno raseljena lica, a preduzeća pod ingerencijom Opštine su stabilna. Žao mi je što nismo uspeli da privedemo kraju projekat industrijske zone, da omogućimo dodatno privlačenje investicija i, samim tim, zapošljavanje ljudi.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode