Крагујевачка власт: Шеф полиције умешан у сумњиве продаје станова на Косову!

01.11.2012 00:15

Народни посланици странке "Заједно за Шумадију" Славица Савељић, Саша Миленић и Никола Јовановић јуче су од државних органа затражили транскрипте разговора начелника крагујевачке полиције Ивана Ђоровића са контроверзним бизнисменом из Београда и власником фирме „Мастерс“ Бојаном Радовановићем, који је после хапшења добио статус заштићеног сведока.

Народна посланица Славица Савељић је изјавила да се заштићени сведок Бојан Радовановић појављује у „неколико опречних ствари када је реч о фудбалском клубу Нови Пазар“, али и у „малверзацијама у продаји станова на Косову“.

Како сазнајемо у странци Заједно за Шумадију, „до сада су против Ивана Ђоровића поднете четири кривичне пријаве Вишем тужилаштву у Крагујевцу“.

 

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode