Kragujevac: Obračun Delija i Đilasa,bušene gume automobilima sa BG registracijama! (VIDEO)

11.02.2013 10:31

“Obračun” Delija i Đilasa, prekid utakmiceFinalna utakmica završnog turnira Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Crvene zvezde u Kragujevcu prekinuta je u trećoj četvrtini pri rezultatu 43:43, nakon što su navijači uleteli na teren.

Izgredi su nastavljeni i na tribinama gde je došlo do tuče, tako da je policija bila primorana da interveniše. Obe ekipe povučene su sa terena u svlačionicu čekaju da se smiri situacija.

“Obračun” Delija i Đilasa, Milosavljević pogođen upaljačem

Četrdesetak minuta pre početka utakmice u dvoranu „Jezero“ ušao je Dragan Đilas. Tamo gde su najvatrenije pristalice Zvezde.

Gradonačelniku Beograda počeli su da dobacuju sa tribina. Đilas se okrenuo i pošao ka njima, prešao nekoliko stepenika, ali je obezbeđenje, u tom trenutku, pravovremeno reagovalo i sprečen je ozbiljniji incident.

Međutim, 15 minuta kasnije došlo je do komešanja baš tamo gde je sedeo predsednik KSS i prvi čovek Demokratske stranke.

Bliski susret imali su najvatrenije pristalice Zvezde i Đilasovo obezbeđenje. Reagovali su i Andrija Kleut, Davor Ristović…

Milosavljević pogođen upaljačem

Kada su košarkaši Partizana počeli sa zagrevanjem 35 minuta pre starta utakmice, jedan upaljač doleteo je i pogodio Dragana Milosavljevića u lice. Bek crno-belih je ljutito uzvratio.

Meč je zbog ubacivanja upaljača na teren i petardi u prvom poluvremenu jednom prekinut.

Крагујевчани бушили гуме колима са београдским таблицама!

У хали инциденте су правили навијачи Црвене звезде и Партизана, али је било хулигана које сусрет два београдска тима није занимао. Они су “занимацију” нашли тако што су аутомобилима са београдским регистарским ознакама бушили гуме. И то у буквално сваком делу Крагујевца.

Није тешко претпоставити ко је могао да буде актер ових инцидената, једнако срамних као они који су виђени у хали “Језеро”. Они који су колима долазили на финале – боље да нису!

 

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode