Kragujevac: Odbrana Šumadije

30.12.2012 23:34

Крагујевац,28.децембар - Велики број присталица ЗАЈЕДНО ЗА ШУМАДИЈУ и грађана, данас су се окупили испред крагујевачког суда , како би пружили подршку директору ЗЗШ Златку Милићу, који је доведен на саслушање. Милић је поново доведен у Суд на споредни улаз, али су симпатизери ЗЗШ на време приметили намеру полиције, тако да су успели да скандирањем и аплаузом поздрава свог директора.
Овај догађај је остао запажен и тако што су службеници Суда са прозора пратили довођење Милића , као и окупљање симпатизера и грађана Крагујевца. ЗАЈЕДНО ЗА ШУМАДИЈУ ће ових дана наставити кампању „ Ми смо ваше комшије“. Циљ кампање је подсећамо ,пружање подршке функционерима ЗЗШ, против којих се води монтиран политички процес, али и доказивање њихове невиности, односно критика репресивног апарата у полицији , тужилаштву и судству.

Заједно за Шумадију упутила је писмо на адресе релевантиних домаћих и међународних институција због забринутости над стањем политичких слобода и људских права у Србији. Писмо које су потписали председник ЗЗШ Верољуб Стевановић и двоје потпредседника странке Славица Савељић и Саша Миленић упућено је амбасадама Сједињених Америчких Држава, Велике Британије и Израела у Београду, канцеларији Савета Европе у Београду , известиоцу Европског парламента за Србију господину Јелку Кацину , као и на многе друге релевантне адресе.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode