Kuršumlija: Odborniku URS-a uništen automobil

14.01.2013 14:05

Nepoznati počinioci noćas su u Kuršumliji uništili automobil "fijat stilo" predsednika povereništva Ujedinjenih regiona Srbije i odbornika te stranke Dejana Miloševića.

Odborniku URS-a u Kuršumliji uništen automobilMilošević je rekao da je incident politički motivisan i da mu je automobil uništen na parkingu isred zgrade u kojoj živi i da sumnja da je u demoliranju njegovih kola učestvovalo više osoba.

Na Miloševićevom "fijatu" razbijeni su šoferšajbna i farovi i oštećena je limarija.
"Automobil je polupan palicama, što pokazuju tragovi udaraca. Ovaj napad je veoma dobro organizovan. Više ljudi je učestvovalo, za veoma kratko vreme su polupali auto i pobegli sa lica mesta. Događaj je politički motivisan da bi se zastrašili svi koji drugačije razmišljaju ili pripadaju opozicionim partijama. U Kuršumliji vlada anarhija i ovaj grad sve više liči na divlji zapad", kazao je Milošević.

Slučaj je prijavljen policiji a istraga je u toku. Pre 15 dana šefu odborničkog kluba Srpske napredne stranke Miliji Milenkoviću na parkingu ispred zgrade u kojoj živi razbijen je automobil "folksvagen polo".

Milenković je rekao da je na automobilu palicama razbijena šoferšajbna i da je taj čin politički motivisan, i dodao da policija nije pronašla počinioce.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode