Leskovac : Demokrate napokon oterane s vlasti !

01.11.2012 16:43

LESKOVAC – Koalicija koja bi do 7. novembra trebalo da preuzme vlast u Leskovcu, u svom sastavu imaće najmanje 14 stranaka, duplo više nego odlazeća koalicija DS i SPS.

koalicija-leskovac-sporazum

Kičmu nove vlasti činiće, zapravo, pet stranka: SNS, URS, DSS, JS i NS, kojima se nedavno pridružila PUPS, a očekuje se prijem i SPS.

Sem DSS i JS, sve stranke imaju manjinske partnere u svom okrilju.

Pored G17, koaliciju URS čine još i Nova socijaldemokratija Srbije, Srpska monarhistička stranka i udruženje Ratni veterani.

Koalicioni partneri SNS su Pokret socijalista i Pokret snaga Srbije, a Novoj Srbiji Stranka zelenih, dok će SPS sa sobom povesti i Socijaldemokratsku partiju Srbije.

Treći partner SPS, odnosno, dve odbornice Narodne partije su, prema izjavama, nepoželjne, ali, ništa nije izvesno do poslednjeg dana, pa je moguće da i ta mala stranka postane 15. stranka u budućoj vladajućoj koaliciji u Leskovcu.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode