LSV: Marinika Čobanu nova portparolka umesto Aleksandre Jerkov

27.01.2013 12:15

  • Мариника ЧобануНОВИ САД: За портпаролку Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) именована је Мариника Чобану, актуелна покрајинска секретарка за спорт и омладину, наведено је у данашњем саопштењу бироа ЛСВ за информисање.

Чобану ће на тој дужности заменити Александру Јерков, која је недавно из ЛСВ прешла у Демократску странку.
На првој конститутивној седници Главног одбора ЛСВ изабрани су нови састави страначких органа, радних тела и носиоци осталих најважнијих функција док су, како се подсећа, нови састав Главног одбора, председник, заменик председника, потпредседници ЛСВ и председник Политичког савета изабрани на деветом конгресу, одржаном 8. децембра у Новом Саду.

За чланове Извршног одбора ЛСВ сада су изабрани Бојан Костреш, Роберт Колар, Наташа Лалић, Владан Кељевић, Мирана Дмитровић, Душко Радаковић, Марија Радојчић, Александар Мартон, Милош Шибул и Сандра Трифуновић, а секретар је Дејан Керестеш.
Главни одбор ЛСВ-а је у Политички савет странке реизабрао проф. др Ранка Кончара, проф. др Радивоја Степанова и Славишу Грујића, а нови чланови су Миливој Бешлин, Дана Баћановић и Живан Марељ.

За пословног директора ЛСВ именован је Душан Бајић, за директорицу Центра за едукацију Маја Седларевић, а за међународног секретара ЛСВ Ђорђе Стојшић.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode