Marko Đurić: Brisel nam skratio rok - odgovor do sutra popodne!

07.04.2013 22:29

Mi smo dobili pojašnjenje od predstavnika Evropske komisije da se očekuje da odgovor bude dat u ponedeljak do kraja radnog vremena, rekao savetnik predsednika Nikolića Marko Đurić

Brisel, EU, BiH, BEOGRAD - Savetnik predsednika Srbije Marko Đurić izjavio je da je iz Brisela stiglo pojašnjenje da je rok da Srbija da odgovor na ponudu u dijalogu sutra popodne.
"Mi smo dobili pojašnjenje od predstavnika Evropske komisije da se očekuje da odgovor bude dat u ponedeljak do kraja radnog vremena, da bi, ako odgovor bude potvrdan, za utorak bila pripremljena ceremonija potpisivanja. Reč je o suptilnom ili ne tako suptilnom dodatnom pritisku", rekao je Đurić u emisiji "Utisak nedelje" na Televiziji B92.

Uz napomenu da je rok da Srbija da odgovor ponedeljak popodne, a ne utorak popodne, Đurić je naveo da su zabunu, svesno ili nesvesno, izazvali činovnici. Upitan da li je predsednik Srbije Tomislav Nikolić na današnjoj konferenciji za novinare poslao poruku da nema ništa od sporazuma, Đurić je kazao da je to "pogrešan utisak", jer je Nikolić nedvosmisleno rekao da će o tome državno rukovodstvo o tome obavestiti građen sutra, nakon što obavesti sagovornike. 
"Predsednik je nedvosmisleno preneo nezadovoljštvo načinom na koji je naša strana tretirana i odsustvom za komromis od strane druge strane", kazao je Đurić.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode