Minhen: Obračun srbijanske i crnogorske mafije

30.04.2013 10:32

Povod pucnjave je, prema sumnjama nemačke policije, podela teritorije zbog poslovanja narkoticima

nemacka policija,MINHEN - Novi obračun srbijanske i crnogorske mafije u Nemačkoj dogodio se u elitnom restoranu u Minhenu. U incidentu je učestvovalo više ljudi, od kojih je pet povređeno.

Povod pucnjave je, prema sumnjama nemačke policije, podela teritorije zbog poslovanja narkoticima.

Ovo nije prvi obračun kriminalaca iz Crne Gore i Srbije u Nemačkoj.

Naime, u noći između 29. i 30. decembra prošle godine u hotelu "Luksor” u centru Frankfurta na monstruozan način ubijeni su Srbijanci Marko Jakšić iz Zemuna i njegov prijatelj Bojan Ristić iz Bora.

Za ovaj masakr osumnjičeni su Crnogorci Podgoričanin Aleksandar Knežević zvani Laki i za sada neidentifikovani mladić čiji je poznat samo nadimak Crni, koji je takođe, prema sumnjama policije, iz Crne Gore.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode