Monstrum zverski mučio pa ubio manekenku

13.11.2012 11:54

Beživotno i izmučeno telo Vladislave Červenka (25) sinoć je pronašla policija je, u stanu na 12 spratu zgrade u Fruškogorskoj 6, u Novom Sadu.

 

Vladislava Červenko

Žrtva monstruma: Vladislava Červenka

Manekenku Vladislavu Č. (25), koja je pronađena mrtva u svom stanu u novosadskom naselju Liman, najverovatnije ubio dečko, pišu novosadski mediji. Za zločin osumnjičen Darijan M. (25), koji se prema tvrdnjama Novina novosadskih, nalazi van Srbije.

Prema rečima novosadskog sudije Miroslava Alimpića policija intenzivno traga za ubicom Vladislave, inače poznate manekenke, čije telo je, nakon svirepog ubistva, pronađeno na podu njene spavaće sobe.

Obdukcija će pomoći u oktrivanju uzroka smrti.

Na telu vidljive opekotine: Ubica gasio cigarete o kožu devojke

Policija je u stanu ubijene zatekla užasan prizor, beživotno telo manekenke unakaženo povredama, za koje se sumnja da su nanete tupim predmetom.
-Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva – izjavio je Alimpić i istakao da se intenzivno traga za zločincem.Kako saznajemo, ubica je svirepo mučio manekenku, a na telu su vidljive i opektotine - pa se pretpostavlja da je ubica gasio cigarete o njenu kožu.

Policija je zatekla užasan prizor!

Policija je zatekla užasan prizor

Telo žrtve nalazi se na Institutu za sudsku medicinu, a detalji njenog brutalnog ubistva biće poznati nakon obdukcije.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode