NEOZBILJAN: Đilasu smešno što mafija preti državnom vrhu!

18.02.2013 09:51

Predsednik ostatka nečega što se nekada zvalo Demokratska stranka i gradonačelnik Beograda u ostavci uporedio izveštaj BIA o mafijaškom planu da sruši avion Vlade Srbije sa scenariom za film o Džejmsu Bondu!

BEOGRAD - Ćutanje je zlato.
Predsednik ostatka nečega što se nekada zvalo Demokratska stranka i gradonačelnik Beograda u ostavci Dragan Đilas predstavio je pretnje državnom vrhu Srbije kao svojevrsnu zabavu za široke narodne mase. Naime, Đilas je gostujući u emisiji „Stav Srbije“ na TV Prva rekao da su priče o atentatu na državni vrh - da će mafija pokušati da izazove kvar na avionu u inostranstvu prilikom putovanja predsednika, premijera ili prvog potpredsednika Vlade - nadmašile čak i filmski scenario za partizanske ili filmove o najpoznatijem tajnom agentu Džejms Bondu!

Njemu je do smeha

- Ljudi se bave genijalnim vestima da je mafija htela da sruši avion premijera, potpredsednika Vlade, predsednika kad otputuje u Irsku, pa onda kad se vraća, tad da se sruši. To nisam video ni u filmovima o Džejmsu Bondu, ni u partizanskim. Ali dobro - rekao je Đilas i dodao:
- Ajde da se ne igramo više sa tim. Ajde da se ne igramo više sa tim da prisluškuju Vučića i Nikolića, pa nikom ništa. Sad ruše avion... Ajd’ kao vratite se malo u realnost.

I dok predsednik DS, očigledno zaboravivši da su svojevremeno tadašnji pripadnici opozicije odmahivali rukom na pretnje koje su stizale Zoranu Đinđiću, ocenjuje izveštaje BIA kao filmski scenario, Ivica Dačić u razgovoru za Kurir poručuje Đilasu da sve ovo što se dešava, ako je već reč o nekom filmu, može da bude samo drugi deo ili nastavak filma.

- To nema veze sa mnom, o tome su me obavestile BIA i policija. Imajući u vidu da su slične informacije bile i u vreme prošle vlade, ako je reč o nekom filmu, to može samo da bude drugi deo ili nastavak filma. Neka se time bave bezbednosne strukture, ja se u njihove procene ne mešam. Kao što vidite, mi smo nastavili normalno da radimo - kazao je Dačić.

Ozbiljne pretnje

Podsetimo, pre nekoliko dana, na osnovu informacija BIA, Direkcija policije obavestila je premijera da raspolaže saznanjima da vođe pojedinih kriminalnih klanova nastoje da, uz pomoć određenih osoba koje imaju pristup avionu Vlade Srbije, izazovu kvar na avionu u inostranstvu prilikom putovanja predsednika, premijera ili prvog potpredsednika Vlade.
Đilasov portparol juče nije odgovarao na naše pozive i poruku.

Đilas kivan na medije, a kontroliše većinu njih

Đilas se požalio i da DS nema u medijima, pa je on iskoristio taj „redak“ poziv i došao u emisiju mrtav bolestan.
- Hvala što ste posle četiri Vučićeva gostovanja dozvolili i meni da dođem - rekao je Đilas ironično. A zanimljivo je da to izgovara čovek koji, direktno ili preko svoje marketinške agencije, ima neuporedivo najveći uticaj na medije u Srbiji.

Sam se poziva, sam odbija

Lider DS je još rekao da njegova stranka ne želi po svaku cenu da uđe u vlast.
- Da uđemo u vlast gde bi bio ovaj direktor „Kolubare“ sa lažnom diplomom, a ovaj direktor „Železnica“, a ovaj da kopa kanal...i da sedim sa njima u Vladi, pa da me se deca sutra stide, pa neće taj film gledati - rekao je Đilas, iako mu niko iz SNS nije ni ponudio zajedničku vladu.

SNS: Đilase, leči komplekse

SNS nije oćutala Đilasu.
- Alarmantni su i bujanje političkih kompleksa Dragana Đilasa, panično kukanje i histerija samo dok izgovara ime Aleksandra Vučića. Patološka mržnja i jeftini nastup sve su što Đilas ima da ponudi. Dok on zamuckuje od populističkih podmetačina i finansijskog i marketinškog konsaltinga, Vučić boravi u UAE i potpisuje ugovor veći od 200 miliona evra, što je najveće ulaganje u srpsku privredu u proteklih nekoliko decenija - navodi se u saopštenju SNS.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode