Nikšić : Šarićev plaćenik ubio Vorotovića?

18.12.2012 06:47

NIKŠIĆ - Profesionalac!
ubijen Vidak Vorotović Vinko, Nikšić, Darko Šarić, Šarićev plaćenik, osveta, MarVidaka Vorotovića (34) zvanog Vinko, rođenog brata Marka Vorotovića (32), saradnika narko-bosa Darka Šarića, u subotu je u Nikšiću likvidirao profesionalni ubica, smatraju crnogorski istražitelji! O motivu zločina zasad se samo nagađa, a ne isključuje se mogućnost da je reč o odmazdi odbeglog narko-bosa, koji je preko brata poslao poruku Marku Vorotoviću, koji u zatvoru u Beogradu posle nagodbe s tužilaštvom služi kaznu od devet godina robije.

- Surovu likvidaciju zabeležile su kamere postavljene na obližnjim objektima. Međutim, snimci zasad nisu od velike pomoći jer je ubica sve vreme lice skrivao raširenim kišobranom, što je još jedna potvrda da je najverovatnije reč o profesionalcu - kažu izvori iz policije.

U trenutku ubistva, Vorotović je sedeo u „audiju“ i čekao društvo, koje je bilo u obližnjem klubu.

- Napadač je prišao i kroz zatvoren prozor ispalio sedam metaka, od kojih je pet pogodilo Vorotovića u glavu i grudi, a potom se mirno odšetao - kaže izvor iz istrage.

Ubica je bio obučen u crno, na glavi je nosio crnu kapu, a u ruci držao kišobran.

- Interesantno je što taksisti koji su bili parkirani u blizini Vorotovićevog „audija“ tvrde da nisu ni čuli ni videli šta se tačno dogodilo - navodi on.

Vinko je još bio živ kad je stigla ekipa Hitne pomoći. Preminuo je po prijemu u bolnicu.

Policija ne isključuje mogućnost ni da je Vinko Vorotović nastradao zbog ranije neraščišćenih odnosa s drugim kriminalnim grupama.

- On je bio jedan od aktera tuče ispred kafića „Duga“, posle koje su ubijeni Petar Drakulović i Srđan Kasalica. Takođe, za njim je bila raspisana poternica, po kojoj je 2009. godine i uhapšen u Beogradu zbog umešanosti u pripremu likvidacije Veselina Bujića, ali je za to pravosnažno oslobođen - podseća izvor iz istrage.

 

Sve misterije u vezi sa Šarićem

♦ 9. oktobar 2012 - Milanu Sučeviću (53), advokatu Milana Milovca Cigle, osumnjičenog da je član Šarićevog klana, automobil je dignut u vazduh u Žarkovačkoj ulici u Beogradu.

♦ 3. jul 2012 - Radojica Joksović, rođeni brat svedoka-saradnika u postupku protiv Darka Šarića Nebojše Joksovića, raznet je u naselju Bele vode kada je s Predragom R. (35) krenuo po Predragovu decu u vrtić. Čim je „audijem“ prešao preko ležećeg policajca, automobil je eksplodirao.

♦ 14. novembar 2011 - Milivoje Terzić (27), osumnjičen da je prevario Ivanku Šarić, majku Darka Šarića, nađen je obešen u ćeliji u Spužu.

♦ 21. septembar 2011 - Vitomir Bajić (43) obesio se u zatvoru u Italiji, pošto je uhapšen zbog sumnje da je Šarićev saradnik.

♦ 7. jun 2011 - Na kafić „Prinčipesa“ u Beogradu, za koji se pretpostavlja da je u vlasništvu svedoka-saradnika Nebojše Joksovića, bačena je bomba.

♦ 2. maj 2011 - Nepoznati napadači ispalili su tri projektila iz „zolje“ na štampariju u vlasništvu Nebojše Joksovića.

♦ 29. maj 2010 - Šarićev blizak saradnik Dragan Dudić Fric ubijen je u Kotoru. Vidak Vorotović je bio član Fricovog obezbeđenja.
 

Sedeo sam u kolima

Iako se u početku spekulisalo da je Vinko Vorotović u trenutku zločina u automobilu bio s prijateljem, kog je ubica poštedeo, najnovije informacije iz policije ukazuju da je u „audiju“ ipak bio sam.

Za smrt brata čuo u zatvoru

Marko Vorotović je tragičnu vest o pogibiji brata primio u zatvoru u Beogradu, u kom čeka da bude prebačen na služenje kazne u Crnu Goru.

- Teško je sve to podneo - kaže izvor.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode