Niš : Majku oklagijom tukao do smrti!

07.12.2012 06:02

Nišlijku Stanu Mihajlović ubio njen sin Miomir, koji je pre tri godine sebi odsekao penis i bacio ga u klozetsku šolju

majka Stana Mihajlović, sin Miodrag Mihajlović, ubio majku, oklagija, odsekao peMiomir godinama maltretirao majku

NIŠ - Zastrašujuće.
Telo Nišlijke Stane Mihajlović (78) pronađeno je sinoć oko 20 sati u porodičnom stanu na Bulevaru Nemanjića 50, a nju je pre dan ili dva dana ubio sin Miomir (48).

Ubistvo su otkrili ćerka pokojne Stane Mira i zet Milutin.
- Pošto Stana tri dana nije odgovarala na telefonske pozive, došli smo da je obiđemo zabrinuti za njeno zdravlje. Videli smo da su zastori spušteni sa svih strana, a na kucanje i zvono niko nije odgovarao. Pozvali smo policiju, koja je provalila u stan, i tada smo zatekli ubicu kraj leša. Pravdao se da ga je starica navodno napala, pa ju je pretukao oklagijom i razbio joj glavu - rekao je Milutin, zet pokojne Stane.

Kako se ubistvo dogodilo pre dva dana, Miomir je palio tamjan da bi ublažio smrad, a policija je kraj vrata otkrila i plinsku bocu.

Inače, Miomir Mihajlović je teški psihički bolesnik, dugo lečen u psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici. Oboleo je pre više od 20 godina, čim se vratio iz vojske. Iz psihijatrijske bolnice pušten je na zahtev roditelja, a komšije tvrde da je od smrti oca Svetislava pre nekoliko godina stalno maltretirao majku i da je policija često intervenisala, ali ona mu je stalno praštala i preuzimala odgovornost da bi ostao kod kuće.

Miomir je, inače, poznat Nišlijama po tome što je pre tri godine sebi odsekao penis, bacio ga u klozetsku šolju i pustio vodu.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode