Niš: Raspao se odbor Demokratske stranke

23.04.2013 23:17

Niš - Demokratsku stranku u Nišu za sada je napustilo više od 60 članova samo u jednom danu, a takav trend se nastavlja i ovih dana, rekao je juče bivši potpredsednik GO DS u Nišu Slaviša Dinić, koji je početkom ove sedmice napustio stranku, nakon čega je to učinilo i više desetina članova.

„U vrhu DS nije bilo sluha da se nakon izbornog poraza stvari ozbiljnije menjaju i u stranci i u gradu. Nedavno sam tražio promenu odnosa vrha stranke prema niškom i drugim lokalnim odborima, kao i smenu postavljenog poverenika za Niš, ali do toga nije došlo. Nedopustivo je da se sve ključne odluke donose u Beogradu, a da nas iz Niša u vrhu stranke predstavljaju ljudi koji samo klimaju glavom. Problem je što DS-u, kao ni bilo kojoj drugoj stranci, ne odgovara da ima jake lokalne odbore i lidere“, rekao je Dinić na konferenciji za novinare.

Prema Dinićevim rečima, DS su kolektivno napustili članovi iz Opštinskog odbora Pantelej, kojem je on pripadao, ali da su izlazak najavili i članovi iz ostala četiri OO na teritoriji Niša. On je kazao da neće prelaziti u drugi stranku, već će sa istomišljenicima formirati udruženje građana “Koalicija za Niš”.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode