Novi Sad: Odbornici zbog Pajtića masovno napuštaju DS!

08.04.2013 20:59

  • Ljiljana Batajić, odbornica DS-a u Skupštini grada Novog Sada, prešla je u Novu Srbiju, odnosno u odborničku grupu Srpske napredne stranke. Kako saznajemo, narednih dana će još najmanje četiri odbornika napustiti DS i preći u neku od vladajućh stranaka na gradskom nivou. Prelazak Batajićeve je za naš portal potvrdio i izvor blizak SNS-u. S druge strane, prema rečima Aleksandra Bogdanovića, predsednika Gradskog odbora Nove Srbije, ovo je posledica političkog avanturizma Bojana Pajtića koji je svojim poslednjim istupom ugrozio stabilnost čitave Srbije.

    - U očiglednoj nameri da po svaku cenu pokuša izbeći da pred državnim istražnim organima odgovori na čuveno vojvođansko pitanje „di su naši novci“, Bojan Pajtić se opredelio za očajnički potez pokušavajući destabilizaciju cele Srbije. Prepoznat ne samo od šire javnosti ,već i od sopstvenog članstva, Pajtić u narednim satima i danima može i te kako da očekuje napuštanje stranačkih, odborničkih i poslaničkih redova od članstva koje više nije spremno da ga sledi u pogubnoj i štetočinskoj politici – kaže Bogdanović.

    U DS-u nezvanično saznajemo kako se Batajićeva nije još javno oglasila, ali da je izvestan njen odlazak iz stranke.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode