Odbornica SNS prešla u odborničku grupu LSV

20.11.2012 16:07

ZRENJANIN – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina od danas je ojačana za još jednog odbornika, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Gradske organizacije ove stranke u Zrenjaninu.

LSV

Odbornica Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu Svetlana Đajić potpisala je danas pristupnicu za članstvo u LSV i izjavila da će od sada nastupati kao odbornica Lige. Kako je rekla, na ovaj korak se odlučila jer kao odbornica SNS nije mogla da zastupa interese građanki i građana Zrenjanina.

- Ja sam u SNS od osnivanja i odbornica sam u Skupštini grada Zrenjanina. Definitivno je da su moje želje i planovi u vezi sa odborničkim radom počeli da se razlikuju od programa SNS i ja tu sebe više ne pronalazim. Verujem da ću kao odbornik, Zrenjaninka i članica Lige, kao jedne od najvećih i najstabilnijih stranaka, moći da pomognem boljem životu u Zrenjaninu i unapređenju mnogih stvari koje Zrenjanincima puno znače - izjavila je Svetlana Đajić, koja je bila i predsednica gradskog Mesnog odbora SNS „Nikola Tesla“.

Podsećamo, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina, koju čini 67 odbornika, održanoj 6.jula, tesnu većinu je oformila koalicija okupljena oko SNS i SPS. Od tada, opoziciju u Zrenjaninu čine LSV, DS, SVM i SRS. Odbornici i odbornice LSV nisu prisustvovali nijednoj sednici Skupštine grada Zrenjanina do sada, a prošle nedelje saopštili su da se vraćaju u svoje odborničke klupe. Sledeća sednica zrenjaninske Skupštine zakazana je za petak, 23. novembar.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode