Ostavke kompromitovanih poslanika DS : Oliver Dulić i Snežana Malović poslušali Đilasa

29.11.2012 17:37

Ukupna šteta budžetu Srbije koju je naneo Oliver Dulić za vreme svog mandata i za koju se krivično tereti u više odvojenih procesa iznosi preko 60 miliona evra.

Poslanici Demokratske stranke i bivši ministri Oliver Dulić i Snežana Malović podneli su ostavke na poslanički mandat u Skupštini Srbije.

Predsednik Administrativnog odbora Skupštine Srbije Zoran Babić rekao je danas da je primio ostavke Olivera Dulića i Snežane Malović na poslaničke funkcije.

Na svom Tviter nalogu Dulić je napisao: "Poslušao predsednika, preuzeo svoj deo odgovornosti, vratio poslanički mandat, hvala svima na saradnji i pozdrav, ortoped Dulić je tu ako zaboli".

Pored Dulića, poslanički mandat je vratila i bivša ministarka pravde Snežana Malović koja je danas podnela ostavku u Skupštini.

Nakon što je overio ostavku u skupštinskoj pisarnici, Dulić je poručio da je tim činom želeo da pomogne svojoj stranci da u budućem periodu bude prepoznata kao partija u kojoj se vrednuju rad i rezultati, ali se i preuzima odgovornost i koja zbog toga zavređuje da joj se vrati poverenje građana na narednim izborima.

"Bio sam na čelu jednog od ministarstava koje je uspešno vodilo ogromne projekte i postiglo velike napretke“, rekao je Dulić, ali i naglasio da mu je "jasno da je samo nekoliko meseci posle izbora percepcija o radu njegovih kolega iz vlade i njega lično postala potpuno drugačija".

Oliver Dulić se inače krivično tereti za brojne mahinacije i malverzacije,više korupcionaških afera i neviđenu zloupotrebu sredstava Fonda za zaštitu životne sredine namenjenih realizaciji ekoloških projekata a koja su po pravilu završavala u džepovima privatnih medijskih kuća među kojima se ističu srpsko-američka agencija BETA,dnevne novine Blic,Alo,Press,Kurir i mnogih drugih pojedinaca među kojima je i poznati teniser Novak Đoković...

Ukupna šteta budžetu Srbije koju je naneo Oliver Dulić za vreme svog mandata i za koju se krivično tereti u više odvojenih procesa iznosi preko 60 miliona evra.

 

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode